Cum de a avea o piele mai fina

Începând cu o anumită vârstă, pielea devine mai moale și își pierde elasticitatea și терпкостью, de origine din cauza actorilor externi, cu care intră în contact zi de zi, ca la consecințele inevitabile în timp. Acest lucru nu numai fructe de imbatranire, dar, de asemenea, poate să apară înainte, dacă nu avea grijă de ei, și hidratamos pielii în fiecare zi, și vom da atenție. Dacă vrei să știi cum de a avea o piele mai fina si arata, arata mai tanara si frumoasa, nu ratați sfaturi în acest articol unComo și începe să le pună în practică.

 

 

De asemenea, v-ar putea interesa: Proprietăți de fructe de padure pentru piele

Pași:

1 colagenul este o proteină împuternicită de a menține mușchii în mod corespunzător lipit de piele, și, prin urmare, previne aceasta devine moale si isi pierde elasticitatea. Toate, desigur, adevărat că, pe măsură ce timpul trece, producția de colagen din organism scade, și o acțiune mai eficiente, care se pot efectua pentru a avea o piele mai fina-acest lucru va ajuta pentru a îmbunătăți nivelul de colagen din organism.

Cum se face? Este foarte simplu, și pentru a activa anumite produse, care contribuie la producerea acestei proteine în dieta ta va fi capabil de a purta o piele mai frumoasă și tânără este firesc; a se vedea articolul ” Produse pentru a produce colagen începe deja să consume aceste ingrediente.

2 Unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să se stabilească, pentru a avea pielea mai netedă și de a realiza, de a rămâne tânăr pentru mai mult timp – este de a hidrata pielea, atât intern cât și extern. Bea între 7 sau 8 pahare de apa pe zi-aceasta este cea mai bună soluție pentru a preveni îmbătrânirea și pentru a preveni apariția ridurilor premature. La aceasta se poate adăuga consum, ceaiuri de plante sunt benefice pentru piele, așa cum mulți sunt ambalate cu antioxidanti si au proprietati revitalizadoras și anti-imbatranire, cum ar fi, de exemplu, ceai verde, rozmarin, musetel, ceai alb, ceai sau lavanda.

3 în Cazul în care scopul este de a menține терпкостью de piele, ar trebui să alegeți creme hidratante, care au un efect de întărire fel de fata hidratanta, ca și corpul. Aceste lotiuni sunt, de obicei, o componentă, cum ar fi colagenul, elastina, antioxidanti, acid glicolic, vitamina E, și altele. Se recomandă ca aceste creme de fiecare zi și de două ori în cazul în care persoana și dimineața, și seara, și imediat după duș, în cazul corpului.

4 a profitat de un moment de Duș, pentru a efectua un masaj circulare, în zonele cu mai flácidas corpului. Pentru a face acest lucru, vă recomandăm să utilizați mănuși din păr de cal, aplicând în acest sens lotiune de exfoliere scrub pentru a elimina celulele moarte, lasand pielea moale, apoi crema anticelulítica dacă doriți să se ocupe cu coaja de portocala si de a restabili терпкостью piele fese, coapse, abdomen, mâini și așa mai departe

5 În plus, produsele cosmetice, indicate pentru elasticitatea pielii, care se poate obține în magazine, de asemenea, puteți crea propriile lotiuni antiflacidez acasă, așa cum există produse naturale, care sunt ideale pentru hidratare profundă a pielii și oferind o mai mare flexibilitate și elasticitate. Masca, care va ajuta pentru a arata pielea mai netedă în cel mai scurt timp posibil, sunt:

Masca din mere și portocale

Masca de fulgi de ovăz, iaurt și miere

Masca din castravete si miere

Masca din rosii si lamaie

Masca de ciocolată

 

Găsi toate retetele într-un articol, Cum sa faci masca de întărire și nu ezitați pentru a le verifica pe sine rezultate.

6 Și, desigur, nimic nu va intra în vigoare, dacă nu complementas cu o bună rutină de activitate fizică, care contribuie la elasticitatea pielii și pentru a preveni apariția ofilirii. Merge la sala de sport, jogging, bicicleta, face lecții de aerobic sporturi,… și orice activitate fizică care vă place, va fi excelent pentru a elibera toxine, saturația de oxigen din celule, si arata pielea mult mai frumoasă și fermă. În mod ideal, cel puțin, efectuați exercițiu în jur de două sau trei ori pe săptămână.

Dacă doriți să citiți mai multe articole similare, Cum de a avea pielea mai fermă, vă recomandăm să intre în categoria noastră de Frumusețe și de Personal, sau, de asemenea, puteți descărca aplicația de moda BeautyTips, aplicația perfectă pentru a fi întotdeauna „Bella”.