Cum de a avea pielea netedă, ca un copil

Dacă aveți pielea uscată și aspră la atingere? Te-ai saturat de asemenea, pielea aspră și stricat? Urmând pași simpli, descrise în acest articol, veți fi capabil de a face pielea netedă, ca un copil pentru a deschide și închide ochii.

Metoda 1

Serviciu zilnic de menaj

1 Curata pielea, cel puțin, o dată pe zi. Dacă puteți face acest lucru de două ori pe zi, mai bine de-dimineață să se ridice și seara, înainte de culcare.

Purificatoare pentru față și pentru corp, fără săpun, produsele sunt foarte confortabile pentru a curăța pielea rapid și ușor.

Puteți, de asemenea, de a utiliza o lotiune de curatare dumneavoastră preferat de brand, special conceput pentru tipul tau de piele. Urmați întotdeauna instrucțiunile de pe ambalaj.

Întotdeauna folosiți un burete moale sau o perie pentru fata, pentru a nu deteriora pielea delicată a feței.

Metoda 2

Peeling

1 Exfoliaza pielea o dată pe săptămână. De obicei, exfoliere pe săptămână va fi suficient pentru a elimina celulele moarte ale pielii și murdărie, nocivă asupra pielii, lăsând-o în stare bună. Îndepărta murdăria acumulată de grasime si celulele moarte, lasa pielea fina, ca un copil.

Dacă aveți o piele sensibilă, exfóliatela la fiecare două săptămâni.

2 Exfoliaza pielea, după cum urmează:

Este folosit un produs exfoliant. O puteți cumpăra sau de a face la domiciliu. Exemple de scrubs de casă include peeling pe baza de zahar si un scrub din miere și zahăr, dar există o mulțime de alte opțiuni.

Cumpără mai multe, mănuși de exfoliere pentru suflet. Puteți utiliza, de asemenea un burete exfoliant. Dacă doriți, puteți face propriul burete, folosit de casă.

Du-te manusa sau un burete exfoliant pe picioare, trageți ușor în sus și în jos, pentru a elimina celulele moarte și murdăria. Repetați același lucru face peeling trunchiului și spatelui. Faceți acest lucru până când curge apă în Duș sau în cadă.

Nu presiune cu puterea; peeling ar trebui să fie plăcută. Nu utilizați această metodă pentru a exfolia fata (vezi capitolul ” indicații specifice pentru această zonă în jos). Nu frecați zonele sensibile, cum ar fi sfarcurile si organele genitale.

3 Sécate dă intrarile de lumina cu un prosop mare. Acest lucru este important, în special pentru pielea uscată și sensibilă a feței, pentru că frecati-l poate duce la deteriorarea lui. Petreceți un prosop ușor corpul și sécalo oferindu-intrarile de la lumina cele mai umede.

Metoda 3

Oferi suplimentar de hidratare

2 Aplícate produs hidratant înainte de a ieși din cadă, după ce te-a Dus. Cupluri, acumulată în baie vă va ajuta pentru a face produsul se va soluționa pe piele, porii sunt încă deschiși. Pielea umeda absoarbe mai bine de hidratare.

Dacă aveți o piele sensibilă, folosiți produsul potrivit pentru tine. Chiar dacă aveți pielea normală, produse special concepute pentru pielea sensibila va ajuta la îmbunătățirea de atingerea lui și starea lui, dar va trebui să dau de tine, ce fel de hidratant, cel mai potrivit pentru tine de a încerca diferite opțiuni.

Metoda 4

De protecție a pielii la aer liber

1 utilizați de protecție solară, atunci când ieși din casă. Unul dintre motivele pentru care copilul are pielea atât de moale, că niciodată nu a pus în evidență efectele nocive ale razelor UV.

Folosește pălării, cămăși sau tricouri cu mâneci lungi și pantaloni lungi, dacă face o mulțime de soare, și veți plutesc într-o perioadă scurtă sau lungă de timp.

Metoda 5

De rutină înainte de culcare

1 Înainte de a merge la culcare, aplícate de hidratare in orice zona a corpului pe care doriți să se înmoaie. În domeniu, deosebit de aspre și uscate, cum ar fi picioarele, genunchii și coatele, crema sau lotiune abundent înainte de culcare. Atunci când te scoli a doua zi, veți observa, pielea s-a îmbunătățit.

Pentru a nuзапачкатьlenjerie de pat cu un produs hidratant, care o utilizați, puteți pune hainele de mai sus. Îmbrăcăminte, în plus, acest lucru va ajuta pentru a menține produsul pe piele, în cazul în care acest lucru este necesar. Podul fishnet sau colanti (pentru a acoperi picioarele), mănuși (pentru mâini), sosete (pentru picioare) și așa mai departe, și déjatelos funcția de toată noaptea. De a lua un Duș în fiecare dimineață, de îndată ce te scoli.

Nu utilizați mănuși groase din lână, deoarece acestea dau o mulțime de căldură, și vei transpira. Ar fi mai bine să utilizați mănuși albe de bumbac, disponibile în saloanele de frumusețe și, în unele supermarket-uri.

Metoda 6

Produse recomandate pentru acasa

1 du-te prin tratament exfoliant de casă:

Se spală fața cu apă caldă.

Asigurați-ser exfoliant, amestecul într-un bol următoarele ingrediente: 2 linguri miere, 2 linguri de zahăr brun și suc de lămâie.

Frótate pielii se amestecă ușor timp de cinci minute.

Pentru piele pentru a pune-o mai moale, lasă-produs acționează în termen de 10-15 de minute înainte de enjuagarte cu apă caldă și se închide, oferindu-intrarile de lumina.

2 încercați să da-ti o baie cu lapte și miere, pentru a obține o piele de copil, cu scopul de lux și relaxare. Umple cada cu apă caldă și se adaugă o jumătate de litru de lapte, 3 linguri de miere (cu această sumă, pielea ta nu va rămâne lipicios) și o capsulă de vitamina E.